Жителів громади, які вчинили адміністративні правопорушення, буде притягнуто до відповідальності

Дата: 06.05.2021 15:59
Кількість переглядів: 515

 

Сьогодні, 06 травня, під керівництвом першого заступника міського голови Івана Гангала, відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступника міського голови Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету  Ауріки Мойсеєнко та членів комісії розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення, які були складені відповідними органами на жителів Сокирянської громади.

На порядок денний було винесено розгляд справ стосовно двох мешканців громади, які вчинили адміністративні правопорушення на території Тернопільської та Миколаївської областей. Зазначені громадяни здійснювали торгівлю саджанцями фруктових дерев в невстановленому місці та без відповідних на це дозволів, чим порушили правила благоустрою населених пунктів.

Зазначимо, що відповідно до чинного законодавства, справа про адміністративні правопорушення має розглядатися адміністративною комісією за місцем проживання порушника. Відтак, врахувавши ті обставини, що вказані мешканці громади визнали факт вчинених проступків та притягуються до адміністративної відповідальності вперше, члени комісії ухвалили рішення накласти на них адміністративне стягнення у розмірі  двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а саме – по 340 гривень.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь