Керівники Сокирянської територіальної громади відвідали ветеранів Другої світової війни

Дата: 09.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 483

 

Їх залишилось тільки 8 - ветеранів, які пройшли пекло Другої світової війни, очевидців тих страшних років, людей, які пожертвували найдорожчим, аби ми жили в мирі та спокої і мали майбутнє.

Заболотний Борис Якович, Скрипник Василь Федорович, Пилипчук Іван Георгійович - із Сокирян, Жалюк Іван Васильович - з села Кормань, Симоніка Василь Іванович - з села Кулішівка, Вахнован Микола Костянтинович та Нікуліца Петро Васильович - із Романківців, Дімітрюк Микола Степанович з села Білоусівка – люди, які бачили більше ніж смерть, які завоювали для нас мир і вільне життя.

Єдине, що ми можемо для них зробити – поважати, підтримувати і навіки закарбувати в своїй пам’яті і пам’яті наших нащадків їх неоціненний подвиг.

Висловити слова подяки та вклонитись за самопожертву, виявлену в боях за рідну землю та можливість жити вільно і гідно, до ветеранів завітали міський голова Василь Козак, голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, секретар міської ради Любов Степаненко, голова Сокирянської організації ветеранів Ніна Бурдинюк, перший заступник міського голови Іван Гангал, секретар виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сокирянської міської ради Наталія Гановська, начальник відділу культури і спорту міської ради Євген Пленгей.

«Ми не маємо права забути, яку ціну заплатили наші предки, аби ми могли жити у вільному світі. Ми не маємо права забути, що означають слова «Ніколи знову» - зазначив міський голова Василь Козак. «Ми будемо шанувати цих людей, і зробимо все від нас залежне, аби їх подвиг назавжди залишився в пам’яті нащадків» - додав міський голова.

Ветеранам вручено подяки Сокирянської міської ради, продуктові набори та пам’ятні подарунки.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь