Централізована бібліотечна система Сокирянської міської ради долучилась до відзначення Дня Європи

Дата: 14.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 437

 

Щорічно у третю суботу травня ми відзначаємо День Європи – як символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, яка ґрунтується на спільних інтересах та цінностях.

З метою популяризації європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед читачів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», у переддень свята працівники центральної та дитячої бібліотек провели флешмоб «Вишивана Україна в центрі Європи». У читальній залі бібліотеки оформлено куток «Європейський Союз: дізнайтесь більше», який розкриває найцікавіші історичні, культурні, пам’ятні та найвизначніші місця країн Європи.

Дитяча бібліотека ЦБС Сокирянської міської ради провела для своїх користувачів гру - подорож "Вивчай Європу - змінюй Україну!".

Діти мали нагоду долучитись до спільних цінностей та історії всіх націй та народностей континенту, ознайомитись зі звичаями, традиціями, обрядами та національними стравами різних європейських країн.

Для українців, зокрема і для жителів Сокирянщини, День Європи – особливе свято, адже це чудовий привід вкотре засвідчити прагнення кожного з нас жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє серед об’єднаної європейської спільноти.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь