10 пацієнтів відділення екстракорпорального гемодіалізу безкоштовно отримують послуги з позаниркового очищення крові у Сокирянах

Дата: 14.05.2021 14:32
Кількість переглядів: 415

 

Як повідомлялося раніше, Сокирянська лікарня – одна з перших медустанов  Чернівецької області, яка уклала угоду із Національною службою здоров’я України на надання вкрай важливих і необхідних пакетів медичних послуг -  лікування пацієнтів методом екстракорпорального гемодіалізу в амбулаторних умовах та надання допомоги при гострому мозковому інсульті. Нині, 10 мешканців Сокирянщини лікуються під наглядом кваліфікованих медиків у відділенні екстракорпорального гемодіалізу  Сокирянської лікарні .

Сьогодні, до відділення завітав міський голова Василь Козак, з тим, аби поцікавитись чи задоволені наданням послуг пацієнти. І як виявилось, великий об'єм проведеної клопіткої роботи не був марним. Завдяки спільним зусиллям місцевої влади та підтримці народних депутатів України тепер жителі громади не будуть змушені долати величезні відстані, аби отримати вкрай необхідну допомогу.

В середньому, як зазначають медики, людина потребує 7 годин на процедуру, потужність відділення – 12 осіб.

Нагадаємо, що однією з основних умов укладення угоди з Національною службою здоров’я України було матеріального-технічне забезпечення та наявність обладнання у медичному закладі. Відтак, Сокирянська лікарня стала однією з небагатьох лікарень області, де можуть надавати такий широкий спектр медичних послуг.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь