Бажаємо здоров’я та успіхів!

Дата: 15.05.2021 09:43
Кількість переглядів: 626

Фото без описуДепутатський корпус, виконавчий комітет та працівники апарату Сокирянської міської ради щиро, і з найкращими побажаннями вітають з днем народження міського голову, очільника територіальної громади Сокирянщини - Василя Васильовича КОЗАКА.

Лише півроку минуло з часу, коли Вас, шановний імениннику, було обрано на посаду Сокирянського міського голови. Та вже й за такий час від жителів надходить немало щирих слів вдячності Вам – за добрі, значимі справи, які Ви спільно із вмілими, небайдужими людьми робите для адміністративного центру громади й інших населених пунктів. Завдяки Вашому господарському підходу до вирішення нагальних питань і проблем, Сокиряни з кожним днем гарнішають, осучаснюються, приводяться в порядок об’єкти соціальної сфери.

Тож разом із теплими вітаннями до дня Вашого народження і побажаннями міцного здоров’я, родинної злагоди, щастя і благополуччя, зичимо Вам, Василю Васильовичу, успіхів на благородній ниві творення добра для людей і Божої допомоги у праці!

 Хай збудуться всі Ваші світлі задуми та проекти, результати яких обов’язково оцінять мешканці територіальної громади. Бажаємо Вам розуміння і суттєвої підтримки у Ваших добрих намірах – від жителів Сокирянщини, а також від владних структур, від яких залежить вирішення непростих завдань сьогодення.

Многая літа!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь