У Центрі надання адміністративних послуг встановлено програмно-технічний комплекс самообслуговування громадян

Дата: 18.05.2021 17:36
Кількість переглядів: 643

 

У Центрі надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради сплату адміністративного збору за надання платних адміністративних послуг відтепер можна здійснювати безпосередньо в приміщенні управління. Днями тут встановили термінал задля зручності та економії часу всіх учасників процесу та оптимізації процедури надання послуг.

Сокирянська міська рада підписала договір про співробітництво із акціонерним товариством «Український будівельно-інвестиційний банк» щодо розміщення програмно-технічного комплексу самообслуговування громадян, яке і забезпечило здійснення фінансових  операцій банком, пов’язаних з прийомом платежів за послуги, які надає ЦНАП.

Відтак, в Центрі надання адміністративних послуг можна сплатити адміністративний збір за реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання, земельний податок та податок на нерухоме майно, за реєстрацію бізнесу та права власності на нерухоме майно. Окрім того, громадяни мають можливість здійснити  плату за отримання відомостей з Єдиного державного реєстру та витягу з Державного земельного кадастру, а також оплатити послуги КП «Сокирянське бюро технічної інвентаризації» та ПП «ВЕЛЕС». Оплата здійснюється готівковими коштами.

Встановлення терміналу в ЦНАП значно спростило процедуру отримання адміністративних послуг. За необхідності, працівники управління допомагають заявникам здійснити оплату через термінал та надають роз’яснення і консультації.

Сокирянська міська рада й надалі сприятиме покращенню та вдосконаленню напрямку роботи щодо надання адміністративних послуг жителям Сокирянської громади.

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь