До уваги жителів Сокирянщини! Інформує Сокирянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Чернівецькій області

Дата: 20.05.2021 14:24
Кількість переглядів: 583

 

 

Сокирянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області інформує про те, що діє Порядок відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, який працює за новим підходом до соціальних стандартів.

Застрахована особа може безкоштовно, за рахунок коштів Фонду соціального страхування пройти реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах України після перенесених оперативних втручань відповідно до медичних показань певного профілю медичної реабілітації:

  • нейрореабілітація – після перенесеного інсульту;
  • м’язово-скелетна – після оперативних втручань на опорно-руховому апараті, після опіків;
  • кардіо-пульмонарна – після інфаркту міокарда, перенесених операцій на серці, на легенях;
  • цукровий діабет;
  • медико-психологічна реабілітація учасників АТО;
  • реабілітація після оперативних втручань на органах зору;
  • при порушенні перебігу вагітності;
  • інша (соматична) реабілітація (після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах).

Лікарсько-консультативна комісія закладу охорони здоров’я оформлює згідно з медичними показаннями висновок та повідомляє робочий орган Фонду про застраховану особу, яка потребує відновлювального лікування на базі реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу. Представник Фонду відвідує застраховану особу у стаціонарі лікарні та приймає відповідну заяву для подальшого укладення тристороннього договору із санаторно-курортним закладом.

Безпосередньо із стаціонарного відділення закладу охорони здоров’я за висновком лікарсько-консультативної комісії особа направляється до реабілітаційного відділення обраного нею санаторно-курортного закладу.

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: м. Сокиряни, вул.Центральна, буд.62, або ж за телефоном: (03739) 22760.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь