На Сокирянщині триває робота щодо організації оздоровлення дітей пільгових категорій 2021 року

Дата: 21.05.2021 11:35
Кількість переглядів: 1068

 

Про головні аспекти щодо організації оздоровчої кампанії у 2021 році йшлося на нараді відділу освіти Сокирянської міської ради спільно із директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Зазначимо, що у цьому році за рахунок коштів державного бюджету вже здійснюється оздоровлення дітей у таборах  МДЦ «Артек» та ДП УДЦ «Молода гвардія». Путівки надаються безоплатно або із частковою оплатою у розмірі 20, 30 чи 50 відсотків вартості, яка вноситься батьками (в залежності від пільгової категорії). На травень, відповідно до розподілу путівок, для Сокирянської громади виділено по одній безкоштовній путівці у зазначені табори, де оздоровлення отримують двоє дітей із категорії дітей-позбавлених батьківського піклування.

Окрім того, розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації, для Сокирянської громади виділено цільову субвенцію на оздоровлення дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в сумі 301 770 грн. За ці кошти планується  оздоровити дітей пільгових категорій в стаціонарних таборах області.

Здійснюватиметься поліпшення здоров’я діток і за кошти місцевого бюджету. Діти, переможці змагань туристсько-краєзнавчого напряму, з липня поточного  року зможуть відпочити в наметовому таборі «Бригантина», що в селі Ломачинці. Фінансуватиметься робота табору за рахунок коштів місцевого бюджету.

Всього дітей пільгових категорій, які навчаються у закладах освіти Сокирянської територіальної громади і підлягають оздоровленню – 3247.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь