На Сокирянщині планується яскраво відзначити Міжнародний день захисту дітей

Дата: 21.05.2021 13:16
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Сьогодні, 21 травня, при заступнику міського голови Оксані Бабій за участю профільних структурних підрозділів міської ради, відбулось засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в Сокирянській громаді Міжнародного дня захисту дітей. Зокрема, обговорено комплекс заходів, які планується провести в рамках відзначення головного дитячого свята.

Відтак, за рішенням оргкомітету, святкування відбудеться 31 травня 2021 року в місті Сокиряни. Як пояснюють фахівці, дату перенесено у зв’язку із тим, що на перше червня заплановано проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

31 травня на території освітньо-мистецького центру в місті Сокиряни планується організація казкового свята для дітей громади. За задумом організаторів, для малечі буде проведено святковий концерт, а також низку розважальних заходів. Аніматори, ростові ляльки, бульбашкове шоу, майстер-класи з аквагриму та виготовлення гончарних виробів, цікаві екскурсії та показові виступи, а також традиційний конкурс малюнку на асфальті – далеко не повний перелік заходів, яким цьогоріч планується потішити підростаюче покоління. Звичайно, не обійдеться і без солодощів – булочок, попкорну, солодкої вати та морозива, а також повітряних кульок.

За рахунок коштів місцевого бюджету буде організовано участь у заходах дітей із сімей пільгових категорій населення.

Організатори свята запрошують долучитись до відзначення Міжнародного дня захисту дітей всіх бажаючих. Детальну програму свята буде оприлюднено в місцевих засобах масової інформації ближче до дати його проведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь