Жителі села Коболчин відзначили храмове свято

Дата: 22.05.2021 18:00
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

22 травня відзначають День святителя Миколи – одного   з найбільш шанованих в християнстві святих. Саме цього дня в селі Коболчин відзначають престольне свято, адже місцевий православний храм збудований та освячений на честь Святого Миколая. Відтак, сьогодні, свято розпочалось священним богослужінням, яке провів настоятель храму - отець Сергій.

На запрошення старости Івана Яхневича та жителів села, у часть у заходах взяв Сокирянський міський голова Василь Козак. Василь Васильович привітав коболчинців зі святом. Побажав миру, злагоди, достатку та заступництва святителя Миколи. З нагоди храмового свята жителів села, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток різних сфери життєдіяльності населеного пункту, було відзначено грамотами та подяками.

Цього дня всі жителі села Коболчин мали змогу долучитись до проведення різного роду заходів, змагань та акцій, а також переглянути яскраву концертну програму.

Різнобарвними малюнками та кольорами тішили око виставки робіт місцевих майстринь-вишивальниць, а також юних художників.

В рамках відзначення храмового свята, було організовано футбольний турнір між командами ветеранів футболу села Коболчин та збірною командою Сокирянської громади. Для любителів гри в теніс організовано змагання з настільного тенісу.

Незабутнім та надзвичайно колоритним став концерт у виконанні вихованців та учнів місцевих закладів освіти, аматорів сцени села Коболчин, а також відомого на території Сокирянщини та далеко за її межами хору «Любисток».

На завершення святкувань для громади села було організовано масові гуляння.

Село Коболчин – приклад того як ініціативу старости активно підтримують люди і, як наслідок, виходить гарний результат, як у роботі, так і у відпочинку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь