Працювати на благо людей – основне завдання органів влади

Дата: 26.05.2021 17:25
Кількість переглядів: 478

 

На цьому неодноразово наголошує міський голова Василь Козак. Відтак, зробити послуги максимально наближеними до людей та прискорити процес вирішення будь-якого питання кожного жителя громади є пріоритетним у роботі Сокирянської міської ради.

Тож для того, аби налагодити оперативність робочого процесу між посадовими особами Центру надання адміністративних послуг та відділу Міськрайонного управління у Сокирянському районі та місті Новодністровськ Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, Сокирянська міська рада звернулась до Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області з проханням погодити переведення робочих місць державних кадастрових реєстраторів та спеціаліста з питань надання інформації про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок до адмінбудівлі Центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради.

Варто зазначити, що в приміщенні, куди пропонувалось перемістити фахівців, розміщені такі відділи та установи міської ради як КП «Сокирянське бюро технічної інвентаризації», муніципальна інспекція, відділ соціального захисту населення, а також землевпорядна організація, що дозволяє оперативніше надавати послуги мешканцям краю. «Переведення державних кадастрових реєстраторів сприяло б якіснішому, комфортнішому та швидшому наданню послуг жителям Сокирянської територіальної громади» - наголошує міський голова Василь Козак.

У Головному управлінні Держгеокадастру у Чернівецькій області таке переміщення вважають «недоречним». Пояснюють таку позицію, зокрема тим, що переважна більшість послуг Державного земельного кадастру для замовників такої послуги, здійснюється онлайн - через електронні сервіси, «відповідно безпосередній контакт між замовником такої послуги та кадастровим реєстратором максимально мінімізовано з метою усунення корупційних ризиків» - йдеться у відповіді на звернення Сокирянської міської ради.

Попри те, Сокирянська міська рада і надалі докладатиме всіх зусиль для того, аби мінімізувати незручності під час надання адміністративних послуг населенню та всіляко сприятиме вирішенню першочергових питань, що турбують жителів громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь