Відбулась чергова сьома сесія міської ради восьмого скликання

Дата: 27.05.2021 14:50
Кількість переглядів: 776

 

Сьогодні, 27 травня, відбулась чергова сьома сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання. Засідання, яке пройшло під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака та за участю виконавчого комітету, депутатів міської та районної рад, керівників структурних підрозділів та представників засобів масової інформації, розпочалось із нагородження Почесною грамотою Сокирянської міської ради інспектора з питань соціального захисту Василівського старостинського округу, Почесної громадянки Сокирянського району Катерини Біжан. Міський голова Василь Козак подякував Катерині Степанівні за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, належне виконання посадових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та висловив найщиріші слова побажань з нагоди ювілейного дня народження.

Відтак, депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чергової сесії, на який було винесено 22 проекти рішень, які попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

Як повідомлялось раніше, це питання міського бюджету, комунальної власності, питання зі сфери земельних відносин і низка організаційних питань.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь