Привітання Сокирянського міського голови Василя Козака зі святом Останнього дзвоника

Дата: 28.05.2021 09:22
Кількість переглядів: 869

 

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Добіг до кінця ще один навчальний рік. Незважаючи на карантинні заходи та дистанційне навчання – ви завершили його гідно. Тож від імені міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника.

Хай сонячні дні та літні канікули будуть наповнені новими яскравими враженнями, сподіваннями та цікавими знайомствами. А свято Останнього дзвоника подарує всім посмішки, гарний настрій та світлі надії.

Радісно і водночас хвилююче у цей день випускникам, адже для них шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.  Інше життя, яке ви творитимете власними руками, тепер вже відкриває для вас нові дороги. Сміливість та наполегливість – це ті якості, які дозволять вам впевнено та успішно крокувати до обраної мети та реалізовувати набуті здібності і таланти. Пам’ятайте – все у ваших руках! Ваші батьки, вчителі та вся наша громада покладають на вас великі сподівання. Будьте гідними і справжніми громадянами своєї країни та творіть нову величну історію як України, так і Сокирянщини зокрема.

Дорогі педагоги, хай ваша віддана праця, турбота, підтримка та любов до кожного з ваших вихованців повернеться до вас сторицею. Міцного здоров’я вам, мудрості та терпіння у нелегкій вчительській справі.

Хай цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день! Щасливої долі, вагомих здобутків, творчих успіхів і відкриттів кожному учаснику освітнього процесу!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь