Земля на території громади має використовуватись відповідно до норм чинного законодавства

Дата: 28.05.2021 11:27
Кількість переглядів: 1260

 

До відділу регулювання земельних відносин та екології Сокирянської міської ради звернулось акціонерне товариство «Чернівціобленерго», з метою  затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, з подальшою передачею їх в оренду. Земельні ділянки, із цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, розташовані у селі Олексіїка, Дністровського району, Чернівецької області.

Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Сокирянської міської ради в ході свого чергового засідання ухвалила рішення перенести розгляд даної заяви, у зв'язку із необхідністю детального вичення документів та правових підстав щодо відведення землі.

За клопотанням зазначеної постійної комісії до АТ «Чернівціобленерго», а також до ТОВ «Чернівцігаз Збут» буде направлено запит щодо надання інформації про кількість наявних їхніх об'єктів в населених пунктах Сокирянської громади. Як пояснює голова постійної комісії Віталій Ладан, дані запити зроблено для того, аби врегулювати питання використання землі вказаними підприємствами та належної сплати ними податків. Адже, відповідно до статті 206 Земельного кодексу України використання землі в Україні є платним.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь