Василь Козак взяв участь у нараді-штабі на Дністровській ГАЕС

Дата: 28.05.2021 17:46
Кількість переглядів: 296

 

Сокирянський міський голова Василь Козак взяв участь у нараді – штабі, яка відбулась сьогодні, 28 травня, на Дністровській ГАЕС за участю генерального директора ПрАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти, а також керівництва Консорціум "НВО "Укргідроенергобуд", Дністровських ГЕС та ГАЕС, а також субпідрядних організацій, які задіяні на будівництві однієї з найбільших у світі гідроакумулюючих електростанцій.

Зокрема, учасники зустрічі ознайомились зі станом будівництва другої черги у складі 4-го агрегату Дністровської ГАЕС, який планується завершити у серпні нинішнього року. Як повідомив очільник ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота, з червня розпочнеться процедура експертизи на будівництво 5 - го,6 – го та 7 - го гідроагрегатів, які планується завершити у 2028 році.

В ході робочої зустрічі міський голова Василь Козак обговорив з Ігорем Сиротою низку важливих для Сокирянської громади питань. Зокрема, досягнуто домовленості, що при розробці Титулу будови 5 - го, 6 -го та 7-го агрегатів Дністровської ГАЕС буде передбачено кошти на фінансування об’єктів соціальної сфери Сокирянщини. Також досягнуто згоди щодо необхідності здійснення ремонту автодороги в напрямку міста Новодністровськ та обговорено низку інших важливих питань.

Йшлося й про необхідність сплати субпідрядними організаціями, що задіяні на будівництві Дністровської ГАЕС, податків до місцевого бюджету. Ігор Сирота закликав керівників субпідрядних організацій зареєструвати свої організації саме за місцем виконання робіт, аби забезпечити сплату податків саме до бюджетів Сокирянської та Новодністровської громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь