Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики

Дата: 29.05.2021 10:49
Кількість переглядів: 383

 

28 травня 2021 року на базі закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Для участі в тестуванні зареєструвалось 247 учасників з навчальних закладів громади. На проходження оцінювання з’явилось 204 учні, що склало майже 83 відсотки від заявленої кількості.

Відповідно до встановлених санітарних норм та вимог, пункт тестування був забезпечений всіма необхідними протиепідемічними засобами. Під час випробування чергували медичні працівники. Перед входом до приміщень закладу освіти проводився температурний скринінг учасників ЗНО та викладачів.

Для забезпечення участі дітей в незалежному оцінюванні було забезпечено їх підвіз.

Сертифікаційна робота з математики налічувала 34 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (16 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (9 завдань) та розгорнутою (5 завдань) відповіддю.

Під час визначення результату зовнішнього незалежного оцінювання з математики за шкалою 100–200 балів ураховуватимуть тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи. Визначення тестового бала здійснюватиметься на основі схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи та Критеріїв оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.

Офіційні результати ЗНО будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання:

з української мови і літератури, математики, історії України, англійської, іспанської, німецької, французької мов – не пізніше ніж через 25 календарних днів після проведення зовнішнього оцінювання із зазначених предметів;

з інших предметів – не пізніше ніж через 14 календарних днів.

До 22 червня мають оголосити результати ЗНО з математики, до 25 червня – з української мови.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь