Сокирянська музична школа імені Михайла Мафтуляка відсвяткувала свій ювілейний 55-й випуск

Дата: 01.06.2021 12:29
Кількість переглядів: 878

 

У понеділок, 31 травня, Сокирянська музична школа імені Михайла Мафтуляка відпустила 19 своїх випускників. Цьогоріч заклад позашкільної освіти святкує свій ювілейний, 55-й випуск.  

Після довгої карантинної перерви, традиційне щорічне шкільне свято зібрало оригінальних, дружніх, організованих, активних та веселих випускників, їх батьків та наставників. Завітали привітати винуватців свята і керуюча справами виконавчого комітету  міської ради Ауріка Мойсеєнко та начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей.

З найтеплішими словами до випускників звернулась директор школи Людмила Мафтуляк, яка побажала успіхів, нових досягнень і натхнення, та урочисто вручила 19-ти талановитим та креативним юним обдаруванням свідоцтва про позашкільну освіту.

За якісну організацію навчання в період карантину, підтримку духовності і розвиток мистецьких здібностей учнів, успішну дистанційну конкурсну діяльність, вагомі результати та високий професіоналізм, начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей нагородив колектив Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка та подякував учням і та їх наставникам за плідну роботу. Окремо, за творчу ініціативу, пропаганду музичного мистецтва, професійну виконавську майстерність грамотою нагороджено викладача закладу Лілію Гладкову.

Привітали в цей день випускників і батьки, які дякували викладачам за невтомну працю та любов до дітей.

Щирі посмішки та водночас сльози викликали на обличчях вчителів та батьків слова випускників, які дякували своїм наставникам та з теплотою згадували проведені шкільні роки.

Кращі учні, переможці різноманітних фестивалів та конкурсів, подарували гостям чудовий концерт, який занурив глядачів у море позитивних емоцій.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь