Обговорено питання завершення будівництва освітньо-мистецького центру в місті Сокиряни

Дата: 01.06.2021 13:13
Кількість переглядів: 504

 

Технічні питання завершення спорудження освітньо-мистецького центру в місті Сокиряни обговорено в ході зустрічі Сокирянського міського голови Василя Козака з директором Департаменту капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації Миколою Гладюком, а також представниками проектної та генпідрядної організацій.

Замовником будівництва палацу культури в місті Сокиряни виступає Департамент капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів ПрАТ «Укргідроенерго» згідно з Титулом перехідної будови Дністровської ГАЕС та Переліком об’єктів на відповідний рік.

Відтак, учасниками зустрічі обговорено питання першочергового освоєння коштів, у сумі п'ять мільйонів гривень, які в минулому році були виділені на будівництво районного будинку культури в місті Сокиряни згідно з Титулом будови першої черги Дністровської ГАЕС, однак так і не були використані. Наразі, в першу чергу необхідно освоїти зазначені кошти, оскільки без цього не можливе подальше фінансування об’єкту.

Поряд з цим, перебуваючи в минулому році на Дністровській ГАЕС, Президент Україн визначив завдання завершити будівництво районного будинку культури в місті Сокиряни до 30-ї річниці незалежності України. У зв’язку із цим, йшлося також і про коригування проектно-кошторисної документації та визначення додаткової потреби у коштах для завершення будівництва освітньо-мистецького центру в місті Сокиряни - з урахуванням вартості обладнання. Враховуючи той факт, що роботи з коригування проектно-кошторисної документації, а відповідно і відновлення будівництва об’єкту тільки розпочались, здати його в експлуатацію до 30-ї річниці незалежності не вдасться.

«Наше основне завдання максимально оперативно спрацювати, аби до кінця нинішнього року завершити спорудження об’єкту. У новому році наші діти мають займатись у відповідних умовах у новому освітньо-мистецькому центрі» - зазначив Сокирянський міський голова Василь Козак.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь