Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, а також української мови та літератури

Дата: 01.06.2021 17:59
Кількість переглядів: 1026

 

Сьогодні, 01 червня 2021 року на території Сокирянщині відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, а також української мови та літератури. Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови відбувалося на базі Романковецького ліцею імені академіка К.Ф. Поповича. На даний предмет зареєструвалося 239 учасників, з’явилося – 96, що складає 40,1%.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури проходило на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1 м. Сокиряни. На українську мову та літературу зареєструвалося 214 учасників, з’явилося – 185, що складає 86,4%.

Відповідно до встановлених санітарних норм та вимог, пункти тестування був забезпечений всіма необхідними протиепідемічними засобами. Під час випробування чергували медичні працівники. Перед входом до приміщень закладу освіти проводився температурний скринінг учасників ЗНО та викладачів.

Для забезпечення участі дітей в незалежному оцінюванні було забезпечено їх підвіз.

Тест з української мови складався із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари») і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

Результат виконання всіх завдань тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови та під час прийому до закладів вищої освіти, як конкурсний предмет «Українська мова» залежно від спеціальності, що визначено Умовами прийому до закладів вищої освіти.

Тест з української мови і літератури складався із завдань чотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари»), завдань відкритої форми з короткою письмовою відповіддю і завдання відкритої форми з розгорнутою письмовою відповіддю.

Результат виконання всіх завдань тесту може бути використано під час вступу до закладів вищої освіти, як конкурсний предмет «Українська мова і література», що визначено Умовами прийому до закладів вищої освіти у 2021 році.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови мають бути оголошені до 25 червня.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь