Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 02.06.2021 13:03
Кількість переглядів: 604

 

Сьогодні, 02 червня, під керівництвом Сокирянського міського голови Василя Козака відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів краю  та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто низку питань із різних сфер життєдіяльності громади.

В рамках засідання ухвалено ряд рішень, які стосувались міського бюджету, поштових адрес, встановлення режиму роботи магазинів продуктових товарів у місті Сокиряни та селах Білоусівка і Сербичани. Як зауважив міський голова Василь Козак, старостам необхідно контролювати дотримання чинного законодавства власниками закладів роздрібної торгівлі, зокрема, що стосується сплати ними ПДФО та акцизного збору.

Розглянули члени виконавчого комітету і питання про надання дозволу на видалення деяких дерев у місті Сокиряни  та  Романковецькому старостинському окрузі. «На місці видалених дерев необхідно посадити нові зелені насадження» - наголосив міський голова Василь Козак.

Підтримали члени виконкому і уповноваження старости Братанівського старостинського округу на вчинення нотаріальних дій та здійснювати реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації.

В ході засідання обговорено і ряд організаційних питань.

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь