Сокирянський міський голова Василь Козак перевірив хід проведення ремонтно - будівельних робіт на об'єктах сфери освіти громади

Дата: 02.06.2021 13:10
Кількість переглядів: 416

 

Василь Козак оглянув стан робіт з капітального ремонту Михалківського ліцею, які розпочались 11 травня. В закладі планується замінити покрівлю та систему енергопостачання, а також відремонтувати фасад та здійснити благоустрій прилеглої території. Кошти на ремонт установи залучено з Державного фонду регіонального розвитку за дольової участі бюджету громади. Наразі працівниками підрядної організації здійснюються роботи із заміни вікон закладу на металопластикові, а також заходи із утеплення та облаштування фасаду.

Побував міський голова в селі Селище, де будівельники працюють над заміною покрівлі місцевої школи, а також облаштування систем водовідведення. З представниками підрядної організації обговорено низку питань та аспектів, які виникають в процесі здійснення ремонтних робіт, а також шляхи їх вирішення.

Окрім того, Василь Козак оглянув хід робіт із встановлення на території закладу дошкільної освіти «Чебурашка» села Романківці сучасної системи очистки стічних вод «Біотал». Як уже повідомлялось раніше, в закладі існувала проблема з роботою зовнішньої каналізаційної мережі. Вона була застарілою та зношеною і потребувала капітального ремонту. Завдяки підтримці народного депутата України Валерія Божика, на території закладу встановлено сучасну систему біологічної очистки «Біотал», яка дозволяє проводити якісну очистку каналізаційних стоків. Завершуються роботи із благоустрою прилеглої території.

«В поточному році ми плануємо оновити ще низку закладів освіти» - зауважує міський голова Василь Козак. «Найближчим часом розпочнемо ремонт харчоблоків в закладі загальної середньої освіти села Ломачинці, Гвіздовецькому ліцеї та Сербичанському навчально-виховному комплексі. Також замінимо дах в Шебутинецькому та Романковецькому ліцеях. В найближчій перспективі передбачається капітальний ремонт закладів дошкільної освіти міста Сокиряни, а також ремонт внутрішніх приміщень Сокирянської гімназії».


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь