Чергові перемоги вихованців Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка

Дата: 03.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 315

 

Підбито підсумки Міжнародного дистанційного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Зоряний янгол». Відкритий мистецький захід, що створений з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей і підлітків, зібрав представників із різних вікових категорій. Долучилась до участі і Сокирянщина. Відтак, маємо чим пишатися!

У Самараш Дарії, клас фортепіано  – І місце, викладач - Тетяна Гончарук; Майборода Емма здобула ІІ місце, викладач - Галина Гудима; ІІІ місця у Майстрюк Іванки, Грабовецької Ліни, Продана Сергія, Томаш Лариси та Томаш Вікторії, разом із викладачем Тетяною Гончарук.

Також відомі результати ще кількох музичних конкурсів, до яких долучились вихованці Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка. Зокрема,  у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Веселкова мрія» (народний спів) почесне ІІ місце посів Серебрянський Сергій, викладач - Віоріка Бацько.

У Міжнародному дистанційному он-лайн конкурсі юних виконавців на духових та ударних інструментах «Львівські фанфари карантин 2021» -  Долінська Вікторія здобула І місце разом із викладачем Владиславом Лазаруком,  концертмейстер - Людмила Савова. І місце отримав і дует «Соколики»: Соколик Назарій та Соколик Захарій, викладач - Анатолій Грубий.

Міжнародний конкурс мистецтв «Любов без меж» приніс Шереметі Євгену почесне І місце, викладач та концертмейстер - Геннадій Юшко.

Підбито підсумки і  ІІ Всеукраїнського вокального конкурсу «Сонячна домінанта» (академічний вокал). Почесне ІІІ місце у конкурсі здобув Серебрянський Сергій (сольний спів), викладач - Віоріка Бацько концертмейстер - Тетяна Гончарук.

У Міжнародному дистанційному конкурсі «RISING STAR» - Безпалько Віталіна (скрипка), разом із викладачем  Аліною Кметюк та  концертмейстером Людмилою Савовою посіли  ІV місце.

Приніс чергову перемогу і Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Україна Єдина», Гончар Евеліна (фортепіано) разом із викладачем Людмилою Плахтєєвою здобули перемогу та посіли І місце.

У I Міжнародному фестивалі-конкурсі «Musik wave of Art» Бочарова Марина (фортепіано) та її викладач  Людмила Плахтєєва посіли призове   II місце.

I Міжнародний фестиваль-конкурс «Сім нот», метою якого є відродження та популяризація мистецтва, розвиток культури дитячої та юнацької творчості, приніс чергові перемоги Сокирянщині. Серебрянський Сергій, зі своїм академічним вокалом здобув перемогу, посівши І місце, викладач -  Віоріка Бацько,  концертмейстер - Тетяна Гончарук. А Бацько Ігор (ударні інструменти) та його викладач і     концертмейстер Геннадій Юшко здобули почесне II місце.

Вітаємо переможців! Бажаємо не зупинятися на досягнутому! Хай щастить!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь