До уваги жителів міста Сокиряни!

Дата: 04.06.2021 10:26
Кількість переглядів: 1080

 

Комунальне підприємство «Сокиряни-благоустрій» розширило маршрут із вивезення твердих побутових відходів. Відтепер згадані послуги надаватимуться не тільки по визначених вулицях, але й по всій території міста, а також станції «Сокиряни».

Нагадаємо, що поводження з побутовими відходами здійснюється відповідно до державних норм, стандартів і правил. Власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають угоди з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів, здійснюють оплату таких послуг та забезпечують роздільне збирання твердих побутових відходів. Збирання та вивезення побутових відходів у межах певної території здійснюються юридичною особою, яка уповноважена на це органом місцевого самоврядування, спеціально обладнаними для цього транспортними засобами.

Виконавцем комунальної послуги з вивезення побутових відходів в місті Сокиряни визначено КП «Сокиряни-благоустрій». Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» затверджено типовий договір про надання цих послуг. Підписати договір може кожен охочий житель міста Сокиряни. Зазначимо, що вивезення твердих побутових відходів підприємством дозволить уникнути виникнення стихійних сміттєзвалищ. Плата за надання послуг становить всього 23 грн на місяць з людини. З метою уникнення непорозумінь КП «Сокиряни-благоустрій» закликає жителів надавати достовірну інформацію щодо кількості осіб, які проживають за вказаною адресою.

Підписання договору на надання житлово-комунальних послуг, в тому числі і на вивезення побутових відходів, є необхідним аспектом підтримання порядку та належного санітарного стану на території міста Сокиряни.

Вивіз побутових відходів здійснюється спеціальним автомобілем КП «Сокиряни-благоустрій» відповідно до графіка та у встановлений час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь