Триває кампанія з оздоровлення дітей Сокирянщини

Дата: 09.06.2021 13:56
Кількість переглядів: 661

 

Відділ освіти Сокирянської міської ради продовжує працювати над організацією якісного оздоровлення дітей пільгових категорій. Так, з 23 червня по 13 липня  двоє школярів Сокирянської громади вирушать на V тематичну зміну «Артек єднає Україну» у Міжнародний дитячий центр «Артек». Це, зокрема, дитина позбавлена батьківського піклування,  яка відпочиватиме безкоштовно – за рахунок коштів державного бюджету, а також дитина учасника операції об'єднаних сил, путівка надана з  частковою доплатою за рахунок коштів батьків (20%).

Також з 22 червня по 12 липня двоє юних жителів громади оздоровлюватимуться в дитячому центрі «Молода гвардія» на V тематичній зміні «Творче літо». Зокрема, путівки надані дитині-сироті, яка повністю оплачена за рахунок коштів державного бюджету, та дитині – переможцю обласних, державних та міжнародних конкурсів - з частковою доплатою за рахунок коштів батьків (30%).

Окрім того, наразі здійснюється підготовка до оздоровлення діток Сокирянщини в стаціонарних таборах Чернівецької області – за рахунок коштів обласного бюджету. Діти, переможці змагань туристсько-краєзнавчого напряму, з липня поточного року зможуть відпочити в наметовому таборі «Бригантина», що в селі Ломачинці. Фінансуватиметься робота табору за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь