Відділ регулювання земельних відносин та екології міської ради долучився до семінару для практикуючих інженерів-землевпорядників України

Дата: 09.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 687

    

         Як повідомлялось раніше, набрав чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» та запроваджено кардинальні зміни у регулюванні земельних відносин, проведенні землеустрою та оцінки земель.

      У зв’язку з цим, для надання роз’яснень положень Закону і практичного застосування його норм, для землевпорядників України на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України  проведено семінар. Долучилась до участі і начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Сокирянської міської ради Наталя Ожеван.

     Як зазначає Наталя Олександрівна, семінар відбувся для практикуючих інженерів-землевпорядників з метою надання їм практичної допомоги у застосуванні норм Закону, що набрав чинності 27 травня 2021 року. Головними питаннями зустрічі були: земельна децентралізація, нові вимоги до складу та змісту документації із землеустрою, професійна атестація інженерів-землевпорядників та страхування професійної відповідальності. До участі у семінарі, в якості доповідачів, були залучені розробники відповідного законопроекту та провідні галузеві експерти.

 

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь