Будь - яка справа матиме успіх, якщо її робити разом

Дата: 12.06.2021 18:09
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису

Сьогодні, вихідного суботнього дня, на території закладу дошкільної освіти «Барвінок» міста Сокиряни кипіла робота. Батьки вихованців установи, трудовий колектив, а також представники профільних організацій міста долучились до благородної і дуже корисної, особливо для підростаючого покоління, справи.

Як уже повідомлялось раніше, в поточному році, окрім покрівлі та фасаду дошкільного навчального закладу, планується також здійснити благоустрій території установи та облаштувати її тротуарною плиткою. Кошти на здійснення зазначених заходів виділив Кабінет Міністрів України – за сприяння народного депутата України Валерія Божика.

Відтак, сьогодні, дружньо і завзято жителі міста Сокиряни взялись до розчищення території установи, аби в подальшому вона мала гарний естетичний вигляд та була зручною і комфортною для дітей.

Роботи зроблено дуже багато. Сокирянська міська рада висловлює подяку батькам вихованців закладу та трудовому колективу за небайдужість та бажання працювати на благо дітей. Особливих слів подяки заслуговують працівники територіального центру соціального обслуговування Сокирянської міської ради та їх керівник Наталія Гановська, бригада Сокирянського РЕМ та керівник установи Руслан Семенко, колектив державної пожежно-рятувальної частини №8 та його керівник Ярослав Пульбер.

Будь - яка справа матиме успіх, якщо її робити разом. Дякуємо  всім, хто долучився до суботньої толоки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь