Робити добрі справи і вчинки – це просто!

Дата: 15.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 472

 

14 червня в місті Заставна відбулась церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Буковина». У зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції провести захід минулого року не вдалося, тому благодійників Чернівеччини відзначили цьогоріч.  Експерти та члени конкурсної комісії «Благодійна Україна» дали об’єктивні оцінки конкурсним заявкам та проектам, які реалізовувались у 2019-му та 2020-му  роках і визначили найкращих.

Так, за результатами підсумків регіонального етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна» Сокирянського міського голову Василя Козака урочисто удостоєно Дипломом та символічним «Янголом добра» у номінації  «Благодійник року».

Отримала урочисту Подяку та головну відзнаку конкурсу - «Янгол добра» і неодноразовий лауреат та переможець «Благодійної Буковини» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Ломачинці, за підтримку національної ідеї, розвиток патріотизму та активну волонтерську діяльність. Відзнаку вручено директору закладу освіти - Вікторії Концаренко.

Зазначимо, що  національний конкурс «Благодійна Україна» –  щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України». Його метою є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року.

Серед учасників регіонального етапу конкурсу «Благодійна Буковина» – представники бізнесу, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян тощо.

Зроблені добрі справи повинні примножувати добро! Адже це так важливо в наш час, хоча в сучасному буремному світі це доволі непросто. 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь