З нагоди професійного свята вшановано медиків Сокирянщини

Дата: 18.06.2021 15:13
Кількість переглядів: 667

Сьогодні, 18 червня, в залі засідань комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня медичного  працівника.

З професійним святом медичну спільноту Сокирянщини привітали Сокирянський міський голова Василь Козак, голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, секретар Сокирянської міської ради Любов Степаненко, а також керівники медичних закладів громади Олександр Андрійчук, Анастасія Заремська та Людмила Макарова.

Звертаючись до працівників галузі охорони здоров'я, міський голова Василь Козак зазначив, що Сокирянська міська рада всебічно сприятиме тому, аби медицина громади активно розвивалась, вдосконалювалась матеріально-технічна база, покращувалась якість надання медичних послуг та умови для роботи фахівців. Василь Васильович побажав медикам міцного здоров'я, миру та злагоди, достатку та добробуту в родинах.

Подякував за невтомну та самовіддану працю фахівцям сфери охорони здоров'я Сокирянщини голова Дністровської районної ради Олександр Янчак. Олександр Миколайович, зауважив, що робота медиків дуже складна, відповідальна та вкрай необхідна та подякував за щоденну клопітку працю, особливо в умовах поширення коронавірусної інфекції.

Слова привітань також звучали від директора КНП «Сокирянська лікарня» - Олексадра Андрійчука, КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» - Анастасії Заремської та КНП «Сокирянська стоматологія» - Людмили Макарової. Вони подякували колегам за співпрацю та підтримку у важливій справі – збереженні життя і здоров'я людей та побажали  невичерпної енергії, злагоди і достатку.

З нагоди професійного свята працівників лікувальних закладів Сокирянської територіальної громади відзначено почесними грамотами та подяками Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації, Дністровської районної ради, Сокирянської міської ради, а також відзнаками медичних установ громади.

Надзвичайно зворушливими пісенними  композиціями  з професійним святом медичну спільноту вітали Владислава Ковбасюк, Софія Бучко  та Орися Петришена.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь