Відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин

Дата: 22.06.2021 13:06
Кількість переглядів: 478

 

Сьогодні, 22 червня, під головуванням Віталія Ладана відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Долучились до участі у роботі начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталя Ожеван та  керівник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Оксана Вітковська.

Члени комісії розглянули проекти рішень, які стосувалися зокрема розроблення Детальних планів територій по окремих вулицях громади з метою впорядкування цільового призначення цих земельних ділянок та надання дозволу на розробку технічної документації і проектів із землеустрою, а також їх затвердження.

Обговорено й питання затвердження Схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території громади та передачу окремих земельних ділянок в оренду та у власність громадян, приділено увагу й достроковому припиненню дії договорів оренди землі.

Розглянуто також питання проведення земельних торгів у формі аукціону та затвердження умов продажу права користування окремою земельною ділянкою; затвердження експертної грошової оцінки землі та встановлення земельного сервітуту. Відповідно до статті 98 Земельного кодексу України, право земельного сервітуту – це право власника або землекористувача земельної ділянки, іншої зацікавленої особи на обмежене платне або безоплатне користування чужою земельною ділянкою.

Окрім того, члени комісії погодили винесення на чергову сесію міської ради питання про затвердження Положення про оренду земельних ділянок на території Сокирянської громади. Відтак, буде здійснено аналіз договорів оренди земель комунальної власності за минулі роки.

Питання порядку денного, розглянуті постійною комісією, депутати рекомендували винести на восьму сесію Сокирянської міської ради, яка відбудеться 24 червня.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь