Олексію Бондарю виповнилось би 80…

Дата: 23.06.2021 13:33
Кількість переглядів: 493

 

27 червня 2021 року українському поету, журналісту, публіцисту, Члену Національної спілки журналістів України, Почесному громадянинові міста Сокиряни, колишньому редактору газети «Дністрові зорі» Олексію Бондарю виповнилось би 80…

З нагоди пам’ятного ювілею, якого Олексій Станіславович так і не зміг діждатися через важку хворобу, яка передчасно забрала життя поета, у приміщенні Центральної бібліотеки міста Сокиряни відбувся вечір пам’яті всіма знаного і талановитого земляка.

Згадати, віддати данину пам’яті та вкотре пересвідчитись у великому таланті непересічної творчої особистості завітали керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, рідні, друзі, знайомі, колеги Олексія Бондаря.

«Сокирянщина має ким пишатися та має кого ставити за приклад підростаючому поколінню.  Багато років свого життя Олексій Бондар вносив красу слова у наш світ, а його поетичні збірки «Нев`януча весна» та «…Вас всіх ніжно любив» надихатимуть та вчитимуть мислити глибоко і змістовно ще не одне покоління!» - зазначила Ауріка Мойсеєнко.

Зі сльозами на очах згадувала про своє вірне плече, свою опору дружина Олексія Бондаря -  Раїса Василівна, яка завжди була для нього не лише матір’ю двох його синів Вадима і Романа,  а й першим слухачем і критиком та вірним другом.

Декламували вірші і юні шанувальники творчості поета, а  спогадами про Олексія Станіславовича як керівника ділилась головний редактор газети «Дністрові зорі» Валентина Гафінчук. Добрі слова, актуальна і сьогодні поезія та пісні, слова до яких писав Олексій Станіславович, звучали в пам'ять про відомого не тільки на Сокирянщині, а й далеко за її межами, поета, публіциста та журналіста.

Мудрий та інтелігентний, цікава людина та чудовий друг, гарний сім’янин та люблячий чоловік, талановитий поет та відданий справі громадянин…- таким залишиться Олексій Бондар у серцях всіх, хто його знав та мав можливість познайомитись з його творчістю.  

Хай ніколи не згасне пам'ять про славного сина Сокирянського краю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь