Міський голова Василь Козак взяв участь у засіданні Наглядової ради Подільського державного аграрно-технічного університету

Дата: 23.06.2021 15:26
Кількість переглядів: 290

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 02 червня 2021 року №610 «Про затвердження складу Наглядової ради Подільського державного аграрно-технічного університету» Сокирянського міського голову Василя Козака визначено заступником голови Наглядової ради. Відтак, 23 червня 2021 року відбулось перше засідання ради нової каденції.

Головою Наглядової ради університету призначено Героя України, голову Наглядової ради ТОВ «Бучачагрохлібпром» Тернопільської області, депутата Тернопільської обласної ради - Петра Гадза.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Василь Козак зазначив, що Наглядова рада всіляко сприятиме успішній діяльності Подільського державного аграрно-технічного університету та його перспективному розвитку. «Вважаю, що запорука успіху університету – це підготовка фахівців для сфери сільського господарства: агрономів, агроінженерів, ветеринарів, технологів… Саме вони є сьогодні у попиті на ринку праці, адже Україна, по праву, вважається однією з світових лідерів аграрного сектору економіки» - додав Василь Васильович.

На порядку денному першого засідання члени Наглядової ради розглянули низку важливих організаційних питань. Також було заслухано ректора університету Володимира Іванишина щодо роботи закладу за останні п’ять років та окреслено основні напрямки діяльності роботи у найближчій перспективі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь