Відбулась восьма сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання

Дата: 24.06.2021 13:31
Кількість переглядів: 271

24 червня 2021 року відбулось засідання восьмої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання, яке провів міський голова Василь Козак. Взяли участь у роботі секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, старости, керівники окремих структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

Розпочалось засідання із нагороджень. Подяку Сокирянської міської ради міський голова Василь Козак вручив директору Грубнянського навчально-виховного комплексу Ірині Тарасовій – за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та активну громадську діяльність. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери Сокирянщини, відданість журналістській справі та високу професійну майстерність нагороджено заступника директора комунального підприємства ТРО «Сокиряни» Анастасію Добровольську.

Подяками Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України відзначено викладачів Сокирянської художньої школи Ларису Скаженюк та Тетяну Овчар – за активну участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» та вагомий внесок у формування екологічного світогляду молоді.

Відтак, депутати перейшли до розгляду питань, які були винесені на порядок денний пленарного засідання. За 39 проектів рішень, попередньо опрацьованих на засіданнях постійних комісій міської ради, проголосували депутати в ході восьмої сесії. Серед перших – призначення директора Централізованої бібліотечної системи міської ради Оксани Георгіян та директора комунальної установи «Історичний музей» Наталі Гладкої, а також клопотання щодо нагородження Почесними грамотами Верховної Ради України жителів громади, які зробили вагомий особистий внесок у розвиток Сокирянщини та з нагоди 30-ї річниці незалежності.

Йшлося й про створення Молодіжної ради при Сокирянській міській раді, затвердження рішень виконавчого комітету. Обговорено низку організаційних питань зі сфери освіти та ряду питань, які стосувались земельних відносин.

Окрім того, в ході сесії ухвалено рішення про розширення переліку послуг, які надаватимуться через ЦНАП та опрацьовано питання, що стосуються об’єктів комунальної власності громади. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь