Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 24.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 319

 

Сьогодні, 24 червня, під керівництвом Сокирянського міського голови Василя Козака, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто низку питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконавчого комітету ухвалили рішення стосовно питань, які раніше були заслухані на засіданні комісії з питань захисту прав дитини та опікунської ради. Розглянуто проект рішення про затвердження Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради. Обговорено питання про комісію з питань евакуації, а також створення збірних пунктів евакуації Сокирянської громади.

Окрім того, йшлося й про перейменування назв вулиць у місті Сокиряни. Зокрема, вулиць Єврейської, Вчительської, Лідії Любинецької, Гетьмана Сагайдачного та Княгині Ольги. За клопотанням організації ветеранів Сокирянської громади, було запропоновано повернути зазначеним вулицям попередні назви – Хайрутдінова, Боброва, Примака, Васильєва та Гастелло, оскільки ці люди взяли безпосередню участь у визволенні Сокирянщини від фашистів, четверо з яких навіки спочили у братській могилі – на території меморіального комплексу в місті Сокиряни.

В ході засідання виконавчого комітету обговорено й стан виконавської дисципліни в старостинських округах громади. Низку питань перенесено на наступне засідання виконавчого комітету у зв’язку з необхідністю доопрацювання порушених питань.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь