Обговорено питання благоустрою центру міста Сокиряни

Дата: 25.06.2021 11:08
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Сьогодні, 25 червня, відбулось обговорення питання впорядкування центральної частини міста Сокиряни. Роботи з благоустрою вулиці Грушевського тривають вже кілька місяців. За цей період розширено проїжджу частину, замінено систему водопостачання, яка пролягала центром міста, розпочато роботи із впорядкування вулиці.

Наразі, стало актуальним вирішення питання благоустрою території, яка пролягає в зоні розташування Центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради. Цю частину вулиці Грушевського планується реконструювати під зону відпочинку для містян та гостей центру громади. «Враховуючи той факт, що тут розташовані основні об’єкти надання адміністративних послуг жителям громади, людей тут завжди буде багато. Тому ми маємо створити такі умови, аби громадянам було комфортно» - зауважив міський голова Василь Козак.

Відтак, в ході зустрічі жителів міста та приватних підприємців, які здійснюють свою діяльність в цій частині центру громади, обговорено питання найбільш оптимальних варіантів облаштування території. До участі в обговоренні долучились міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради Оксана Вітковська, а також начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталія Ожеван.

Як зауважив міський голова Василь Козак, територія, яку планується реконструювати, повинна бути компактна, затишна та комфортна для людей. Він запропонував присутнім учасникам зустрічі напрацювати можливі варіанти благоустрою території та обрати найбільш оптимальні і зручні для людей.

За результатами обговорення було вирішено, що першочергово необхідно залучити фахівців, які здійснять заміри території, аби її якомога раціональніше спланувати. Також вироблено кілька варіантів дизайну та озеленення ділянки, які фахівці проектної організації накладуть на робочий макет, що враховуватиме особливості ділянки та пропозиції учасників обговорення. Після завершення робіт з формування робочого макету буде розпочато підготовку власне до ремонтних робіт та впорядкування території.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь