Здоровий спосіб життя – запорука довголіття!

Дата: 29.06.2021 09:57
Кількість переглядів: 322

На баскетбольному майданчику стадіону «Колос» міста Сокиряни відбулись змагання з баскетболу серед чоловіків з нагоди Дня молоді. Змагання проводились з метою формування здорового способу життя юних жителів громади та популяризації баскетболу на Сокирянщині.

За першість поборолись три команди різних вікових категорій - «Колос», «Услад» та команда закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 міста Сокиряни.

Ігри на майданчику проходили у запеклій та цікавій боротьбі. В підсумку - перемогу святкувала команда «Колос». Срібним призером змагань стала команда «Услад», а бронза – за учасниками команди закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 міста Сокиряни.

Грамоти та пам’ятні подарунки – баскетбольні м’ячі, баскетболістам вручили директор Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи Федір Блинду, голова громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Владислав Черней та директор закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 міста Сокиряни Олексій Козловський.

Відбулись у цей день і змагання із дартсу. Перемогу у грі здобув Володимир Кобаліс, почесне друге місце у Євгена Пугача, третя – Юлія Литвинюк. Переможців нагороджено грамотами та медалями.

Здоровий спосіб життя – запорука довголіття, а також одна із найнеобхідніших умов професійного успіху будь-якої людини! Тож вітаємо переможців та учасників змагань та бажаємо повною мірою реалізувати себе, а організаторам - залучити до здорового способу життя ще більше молоді.

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь