Розпочато ремонт дороги Р-63

Дата: 29.06.2021 12:58
Кількість переглядів: 228

Сьогодні, 29 червня, фахівці підрядної організації ТОВ «ЕДБ», яка, за результатами проведення електронного аукціону, отримала право на ремонт дороги загального користування державного значення Р-63, розпочали роботи.

Відповідно до тендерної документації, за кошти державного бюджету планується відремонтувати дорогу загального користування державного значення Р-63/Н-03/ – Вартиківці – контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під’їздами до контрольно-пропускних пунктів "Росошани" та "Кельменці". Загальна вартість робіт становить понад 500 мільйонів гривень.

Працювати фахівці розпочали на ділянці в селі Коболчин. Побував на об’єкті будівництва міський голова Василь Козак. Як зауважує Василь Васильович, першочергово планується оновити ділянки автошляху, які пролягають територією міста Сокиряни – в напрямку контрольно-пропускного пункту «Сокиряни». Далі фахівці працюватимуть в напрямку села Грубна.

Загалом на території Сокирянської громади передбачається відремонтувати три відрізки - протяжністю 15 кілометрів. Поряд із оновленням дорожнього покриття, планується укріпити та розширити автомобільні мости, забезпечити упорядкування під'їздів до основних об'єктів соціальної сфери центру громади.

Сокирянська міська рада звертає увагу учасників дорожнього руху на те, що в період проведення ремонтних робіт будуть виникати тимчасові незручності з рухом автотранспорту. В період роботи фахівців на території міста Сокиряни водіям автотранспорту доведеться здійснювати об’їзд основних локацій міста. Закликаємо учасників дорожнього руху з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, бути пильними, дотримуватись вимог дорожніх знаків та правил дорожнього руху, поважати інших водіїв та пішоходів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь