Ще 73-м випускникам Сокирянщини урочисто вручено свідоцтва про повну загальну середню освіту

Дата: 01.07.2021 14:16
Кількість переглядів: 542

Безтурботна і весела шкільна пора залишилась позаду  ще у 73-х випускників Сокирянщини. Адже хвилююче прощання зі школою учнів 11-х класів відбулось ще у кількох закладах загальної середньої освіти громади: Романковецькому ліцеї ім. К.Ф. Поповича, загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Ломачинці, Білоусівському та Василівському ліцеях.

Лише 9 випускників відпустила у доросле життя загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Ломачинці. А привітати вчорашніх школярів завітав Сокирянський міський голова Василь Козак. Василь Васильович закликав випускників повертатись до своєї маленької батьківщини та розвивати її. «Впевнений, що ваші досягнення будуть кращими, а рішення – сміливішими за наші» - додав міський голова.

У Романковецькому ліцеї ім. К.Ф. Поповича урочисто свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти отримали 27 випускників, а щасливої та світлої дороги винуватцям свята бажала секретар міської ради Любов Степаненко.

Свій прощальний шкільний вальс станцював і 21 випускник Білоусівського ліцею. Щирі слова побажань для юних жителів Білоусівки, їх батьків та вчителів у цей святковий день линули від першого заступника міського голови Івана Гангала.

Має ким пишатися Василівський ліцей, адже тут 16-ти випускникам урочисто вручено свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти серед яких є і володар золотої медалі. З успішним закінченням школи вітала винуватців свята начальник відділу освіти Галина Рябко.

Тож щиро вітаємо випускників, бажаємо везіння на новому старті та великих успіхів на новому шляху!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь