Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.07.2021 17:05
Кількість переглядів: 308

Сьогодні, 02 липня, в залі засідань Сокирянської міської ради відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів засідання перший заступник міського голови Іван Гангал.

На порядку денному члени комісії розглянули питання про розвиток епідемічної ситуації на території Сокирянської територіальної громади, зумовленої гострою респіраторною інфекцією COVID-19; обговорили заходи щодо запобігання отруєння населення грибами, а також першочергові протиепідемічні заходи при повені та затопленні території; надано дозволи на роботу літніх оздоровчих таборів.

Як зазначив директор комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» Олександр Андрійчук, наразі в інфекційному відділенні медичної установи перебуває 8 хворих, з яких 6 осіб мають підтверджений діагноз коронавірус. 3 пацієнтів в реанімації та потребують постійної дотації кисню, 3 - перебувають на періодичній кисневій дотації. Одна людина з підтвердженим діагнозом лікується в амбулаторних умовах. За даними директора КНП «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Анастасії Заремської, триває кампанія з вакцинації населення. В наявності є вакцина «CoronaVac», якою можуть щеплюватись всі бажаючі. Наразі, на території Сокирянської громади провакциновано 1115 осіб.

Йшлося вході засідання комісії й про належне утримання та експлуатацію систем водовідведення об’єктами, які надають послуги з масового відпочинку туристів на березі річки Дністер, зокрема в селі Непоротове. Акцентовано увагу на необхідність систематичного вивезення рідких побутових відходів з закладів відпочинку та здійсненні профільними службами контролю в даному напрямку.

За результатами проведення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято відповідні рішення та дано низку доручень профільним службам та структурним підрозділам міської ради.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь