Триває робота над формуванням стратегії розвитку Сокирянської громади

Дата: 07.07.2021 15:13
Кількість переглядів: 353

Як повідомлялось раніше, міською радою проводиться активна робота над розробкою Стратегії розвитку Сокирянської територіальної громади. Працює над формуванням перспективного документу робоча група, створена за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, за підтримки Агенції регіонального розвитку Чернівецької області.

Днями, на Сокирянщині побував директор Агенції Олексій Грушко. Спільно із начальником відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради Андрієм Маркевичем здійснено об’їзд сіл Ломачинці, Михалкове, Галиця та Непоротове. Основною метою візиту було визначення головних, перспективних напрямків розвитку населених пунктів. Про цікаві особливості сіл та їх економічний стан гостям розповідали староста Ломачинецького старостинського округу Лілія Кефа та староста Михалківського старостинського округу Анатолій Білоткач.

Як зауважують фахівці, подібні зустрічі є вкрай важливими для ґрунтовного підходу до розробки Стратегії. Найближчим часом вони відбудуться і в інших населених пунктах громади.

Нагадаємо, що Стратегія розвитку стане основним опорним документом для місцевої влади в розвитку Сокирянської громади. Програма сприятиме згуртуванню мешканців краю та забезпечить прозору конкуренцію за місцеві ресурси, вкаже шлях до майбутнього сталого розвитку.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь