Сокирянський міський голова Василь Козак взяв участь у Всеукраїнському З’їзді територіальних громад

Дата: 07.07.2021 18:16
Кількість переглядів: 290

Сьогодні, 07 липня, Сокирянський міський голова Василь Козак долучився до Всеукраїнського З’їзду територіальних громад України, який проходив у місті Київ.

Обговорити ефективність реалізації нового етапу реформи місцевого самоврядування та територіальну організацію влади в інтересах мешканців громад, зібралися голови територіальних громад, народні депутати, посадовці центральних органів державної влади, представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги, експерти, представники засобів масової інформації.

Зокрема, приділено увагу конституційному закріпленню результатів реформи місцевого самоврядування та змінам до Закону про місцеве самоврядування в Україні, а також акцентовано увагу на новій редакції Закону про службу в органах місцевого самоврядування та внесенні змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

Йшлося й про підходи до розмежування повноважень між рівнями місцевого самоврядування та органами державної влади і ресурсне забезпечення повноважень, зокрема, що стосується освіти, медицини, соціального та цивільного захисту тощо.

В ході зустрічі наголошено на об’єднанні органів місцевого самоврядування задля захисту їх інтересів та представництва в центральних органах влади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь