Шановні жителі Сокирянської міської територіальної громади!

Дата: 01.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 241

 

Розглянувши пропозицію Вашковецької територіальної громади про початок переговорів з питань організації співробітництва, відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад» ухвалено рішення на сесії Сокирянської міської ради від 27.05.2021 року №142/07-21 "Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад".

03.06.2021 року спільним розпорядженням Сокирянського міського голови та Вашковецького сільського голови створено комісію, яка розробила проект договору про співробітництво територіальних громад. Відповідно до розпорядження Сокирянського міського голови від 01.07.2021 року за № 205-р «Про громадське обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад» проводиться громадське обговорення зазначеного проекту договору.

Тема:

Обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад, між Сокирянською міською територіальною громадою та Вашковецькою територіальною громадою у сфері спільних інтересів територіальних громад з питань розвитку медицини, освіти, культури, соціального обслуговування населення, містобудування та архітектури у формі реалізації спільного проекту «Розвиток медицини, освіти, культури, соціального обслуговування населення, містобудування та архітектури».

У громадському обговоренні можуть взяти участь жителі Сокирянської міської територіальної громади, яким на момент проведення обговорення виповнилось 18 років та мають зареєстроване місце проживання на території населених пунктів громади.

Пропозиції та зауваження учасників громадського обговорення із зазначенням прізвища, імені, по батькові, приймаються на електронну пошту: 04062156@mail.gov.ua.

Організатор проведення громадських обговорень:

Сокирянська міська рада.

З проектом договору про співробітництво територіальних громад можна ознайомитись у приміщенні Сокирянської міської ради на інформаційному стенді за адресою: Шевченка, 3, м. Сокиряни, Чернівецька область, 60200, а також на офіційному веб-сайті Сокирянської міської ради у розділі «Співпраця територіальних громад» бічного меню, або ж за посиланням: https://gromada.org.ua/.../spivpracya-teritorialnih.../

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь