Жителям села Білоусівка надано роз’яснення щодо оформлення документів на земельні частки (паї)

Дата: 09.07.2021 16:38
Кількість переглядів: 400

Як повідомлялось раніше, власникам сертифікатів на право земельного паю потрібно встигнути оформити право власності на земельну ділянку до 2025 року, оскільки після 1 січня 2025 року незатребувані ділянки будуть визнані безхазяйними і передані у комунальну власність територіальної громади, на території якої вони розташовані.

Під час інвентаризації земель пайового фонду на території Сокирянської громади, відділ регулювання земельних відносин та екології зіткнувся з проблемними питаннями щодо розпаювання окремих масивів на території 3-х старостинських округів. Зокрема, що стосується правильності розташування земельних ділянок та як масиви зміщені в координатах, що, в свою чергу, створює проблему в переоформленні сертифікатів, в результаті чого громадяни не можуть зареєструвати право власності на землю.

08 липня начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталя Ожеван спільно з проектною організацією здійснили виїзд у село Білоусівка, з метою надання жителям села роз’яснень з даного питання. Адже, починаючи з часу розпаювання земель, значна частина громадян, яким виділялася земельна частка (пай), досі не можуть належним чином оформити документи. Крім зміщення земельних ділянок, проблемою стала ще й значна кількість масивів, які не розпайовані.

Тож в ході обговорень, Наталя Олександрівна наголосила на тому, що Сокирянська міська рада докладе максимум зусиль, аби врегулювати питання розпаювання, для того, щоб жителі все ж не втратили своє право на земельну частку (пай).

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь