«Бригантина» урочисто розпочала свою роботу

Дата: 09.07.2021 16:28
Кількість переглядів: 298

Підтримана головою районної ради Василем Козаком у 2013 році ініціатива створення на території Сокирянщини літнього наметового табору вже стала гарною традицією оздоровлювати обдарованих дітей на березі мальовничої річки Дністер.

Сьогодні, 09 липня, «Бригантина» вкотре урочисто розправила свої вітрила. Привітали учасників наметового табору Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти міської ради Галина Рябко, голова профспілки працівників освіти громади Анатолій Полонко, головний редактор газети «Дністрові зорі» Валентина Гафінчук та директор ТРО «Сокиряни» Роман Гавдюк.

Звертаючись до юних учасників табору міський голова побажав їм гарних вражень від змістовного та корисного відпочинку, нових емоцій та нових досягнень у навчанні в наступному шкільному році.

Цьогоріч 20 юних жителі громади - вихованців центру творчості дітей та юнацтва, а також гуртківців туристично-краєзнавчого напрямку освітніх установ оздоровлюватимуться, навчатимуться, розвиватимуться на берегах річки Дністер. Директор табору Наталія Кулій та її колеги в черговий раз розпланували для своїх вихованців неймовірні дні дозвілля. На відпочивальників чекає екологічно-пізнавальні конкурсні програми, мотузковий квест, робота творчих майстерень-гуртків («Писанкарство», «Бісероплетіння», «Мода і стиль»), історико-географічна вікторина «Мій рідний край», змагання з водного та велосипедного туризму, а також на дітей чекають веселі ігри та розваги.

Працюватиме табір «Бригантина» до 17 липня. В таборі створено всі необхідні для належного відпочинку та оздоровлення умови проживання, а також забезпечено повноцінне харчування. Щодня діти матимуть змогу ласувати солодощами та фруктами.

«Бригантина» розправила свої вітрила. Розпочалася ще одна зміна завзятого, активного, корисного дозвілля. Сподіваємося, що цьогорічним відпочивальникам вистачить запасу емоцій, вражень, радості та завзятого ентузіазму на весь незабутній період дитинства та юності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь