У Сокирянах відбулись спортивні змагання, приурочені Дню міста

Дата: 13.07.2021 11:52
Кількість переглядів: 1012

З нагоди відзначення Дня міста Сокиряни на території Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи відбулись  змагання з настільного тенісу,  дартсу та турнір із міні-футболу між командами підприємств, установ, організацій міста.

Позмагатись у турнірі з міні-футболу зголосились 6 команд. Це представники прикордонного загону «Сокиряни», комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня», ТОВ «Нова Пошта», Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи та дві команди гравців від Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

На глядачів та учасників чекала напружена боротьба у кожному зіграному поєдинку. Гравці показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Тож, за результатами турніру, перше місце виборола команда спортсменів ТОВ «Нова Пошта», команда суддівської колегії ВФСТ «Колос» зайняла друге місце. На призовому третьому місці опинились гравці Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи.

За результатами змагань із настільного тенісу призові місця розподілились наступним чином: перше місце – у Камінського Іллі, другим став Бучацький Станіслав, а третю сходинку посів Заришняк Олександр.

Якнайкраще свої вміння та вправність в дартсі показав Рижиков Сергій, другим став Кірілов Олександр, а третє місце – в Пугача Євгена.

Організатори змагань, яким виступило Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос», привітали учасників та нагородили переможців медалями, дипломами та пам’ятними подарунками.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь