Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 13.07.2021 17:28
Кількість переглядів: 259

Сьогодні, 13 липня, відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради, яке провів перший заступник міського голови Іван Гангал.

На порядку денному розглянуто три протоколи про адміністративні правопорушення, складені на жителів Сокирянської громади.

Зокрема, члени комісії детально вивчили справу щодо жителя села Романківці, який, перебуваючи в нетверезому стані, здійснив дзвінок на службу «102» та повідомив про подію, якої, насправді, не було, чим вчинив правопорушення, передбачене статтею 183 КУпАП. Відповідно до чинного законодавства, за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф складає від 850 гривень до 3400 гривень.

Відтак,  заслухавши вищевказаного громадянина, члени комісії ухвалили рішення накласти на нього адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Також адміністративне стягнення накладено на жительку села Білоусівка, яка здійснювала торгівлю в одному з магазинів населеного пункту без належного оформлення погодження режиму роботи відповідним рішенням виконавчого комітету Сокирянської міської ради, чим вчинила правопорушення, передбачене ч.1 ст. 155 КУпАП. Це, в свою чергу, тягне за собою накладення штрафу від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За рішенням адміністративної комісії, громадянку притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у максимальному розмірі.

Розглянули члени комісії і протокол, складений на жителя села Михалкове. 14 травня вказаному громадянину було направлено припис в якому запропоновано ліквідувати витік нечистот на вулицю загального користування з вигрібної ями, облаштованої за межами його присадибної ділянки. Однак, громадянин вимоги припису не виконав, чим вчинив правопорушення, передбачене статтею 152 КУпАП. За результатами розгляду ухвалено рішення накласти на жителя громади адміністративне стягнення у розмірі вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1360 гривень.


 

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь