Невдовзі жителі Сокирянщини зможуть отримувати закордонні паспорти та паспорти громадянина України у формі ID-картки в Центрі надання адміністративних послуг міської ради

Дата: 14.07.2021 13:02
Кількість переглядів: 426

Діяльність Центру надання адміністративних послуг у місті Сокиряни постійно вдосконалюється. Зробити його роботу максимально ефективною та зручною для кожного жителя громади – одне з ключових завдань органу місцевого самоврядування.

Наразі, триває процес запровадження надання адміністративних послуг по видачі біометричних паспортів у ЦНАП. Днями тут встановлено канал конфіденційного зв’язку в мережі НСЗК. Послуги зі встановлення надало державне підприємство «Українські спеціальні системи». Комплект обладнання забезпечення доступу до Єдиного державного демографічного реєстру представляє програмно-технічний комплекс із встановленим програмним забезпеченням та додатковим комплектом обладнання з відповідними технічними характеристиками для виконання функцій з організації захищеного каналу передачі даних між Центром надання адміністративних послуг та ЄДДР. На вищевказані послуги із місцевого бюджету було виділено близько 150 тисяч гривень.

Далі - буде здійснено закупівлю робочих станцій для оформлення біометричних паспортів через Єдину систему електронних публічних закупівель ProZorro. Нагадаємо, що Центр надання адміністративних послуг міської ради отримав державну субвенцію на розвиток. Зокрема, 210 тисяч гривень буде направлено на придбання саме робочої станції для оформлення та видачі паспортних документів, співфінансування із місцевого бюджету складатиме 90 тисяч гривень.

Також, буде придбано комплекс обладнання для оформлення та видачі посвідчень водія і реєстрації транспортних засобів. На це із місцевої скарбниці буде виділено 264 тисячі гривень.

Тож невдовзі буде розширено перелік послуг, які надаватимуться ЦНАП. Додатково жителі громади зможуть отримати: державну реєстрацію нового транспортного засобу іноземного та вітчизняного виробництва (без огляду експерта); видачу/обмін посвідчення водія у зв’язку із втратою; оформлення та видачу паспорта громадянина України та для виїзду закордон (термінове/не термінове).

«Наша кінцева мета – щоб кожен житель громади міг отримати у ЦНАП всі необхідні послуги, з якими до цього змушений був звертатись в різні інстанції міста і не тільки» - зазначає міський голова Василь Козак. Василь Васильович визначив завдання найближчим часом запустити роботу нового обладнання та якомога скоріше почати надавати послуги населенню.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь