Для приватного сектору міста Сокиряни буде закуплено 150 нових пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів

Дата: 14.07.2021 16:27
Кількість переглядів: 451

 

 

Як повідомлялось раніше, Сокирянська міська рада вживає заходи щодо залучення додаткових фінансових ресурсів для вирішення ряду екологічних питань, зокрема, бере участь у різних бюджетних програмах.

Тож днями оголошено переможців Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021, який реалізується Міністерством розвитку громад та територій України, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями та обласними радами, Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-України» і фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України.

В рамках участі в конкурсі Сокирянщина представила свої проекти розвитку регіону, один із яких здобув перемогу та буде реалізований у громаді. Це, розроблений відділом економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності у партнерстві із комунальним підприємством «Сокиряни-благоустрій», проект впровадження сучасних методів збирання твердих побутових відходів у Сокирянській територіальній громаді, загальна вартість якого становить 195 тисяч гривень, 20 % фінансуватиметься із місцевого бюджету. За ці кошти буде придбано 150 пластикових контейнерів об’ємом у 240 л для приватних домогосподарств міста Сокиряни. Після процедури тендерних закупівель та визначення місця розташування пластикових контейнерів для збору сміття, жителям приватного сектору міста необхідно буде укласти договори на вивіз твердих побутових відходів із КП «Сокиряни-благоустрій».

Зауважимо, що основна мета проекту – формувати у мешканців громади дбайливе ставлення до навколишнього середовища, унікальної природної спадщини та раціонального поводження з твердими побутовими відходами, адже проблема з утилізацією побутових відходів – одне з ключових питань, яке потребує негайного вирішення не лише у місті Сокиряни, а й на території старостинських округів громади. 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь