Підписано договір про співпрацю між Сокирянською та Вашковецькою територіальними громадами

Дата: 21.07.2021 12:54
Кількість переглядів: 487

20 липня 2021 року Сокирянський міський голова Василь Козак та голова Вашковецької сільської ради Іван Янко підписали договір про співробітництво між територіальними громадами. Задля вирішення питань місцевого значення домовлено про реалізацію спільного проекту «Розвиток медицини, освіти, культури, соціального обслуговування населення, містобудування та архітектури». Проект реалізовуватиметься впродовж п’яти років.

Зокрема, в рамках реалізації проекту, громадяни Вашковецької територіальної громади обслуговуватимуться у комунальних медичних закладах міста Сокиряни. У сфері освіти для жителів Вашковецької ТГ буде забезпечено методичний супровід освітнього процесу та сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, буде співпраця і в організації заходів у сфері культури. Отримає населення Вашковецької громади і обслуговування в галузі містобудування та архітектури  та у сфері соціального обслуговування.

Своєю чергою Вашковецька сільська рада відшкодовуватиме витрати по наданню послуг жителям своєї громади та візьме дольову участь у співфінансуванні утримання закладів охорони здоров’я, заходів у сфері освіти та культури та відшкодування витрат на утримання відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Сокирянської міської ради. Заходи фінансуватимуться відповідно до вимог Бюджетного кодексу України.

Примірник договору буде надіслано до Міністерства розвитку громад та територій України для внесення його до реєстру про співробітництво територіальних громад.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь