Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з керівником ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» Юрієм Клімовим перевірили хід проведення ремонту дороги Р-63

Дата: 26.07.2021 17:50
Кількість переглядів: 510

Сьогодні, 26 липня, керівник ТОВ «ЕДБ» Юрій Клімов особисто перевірив хід проведення ремонтних робіт на дорозі Р-63, які наразі проходять на території міста Сокиряни. Спільно з міський головою Василем Козаком обговорено основні етапи робіт, оглянуто автомобільні мости, які планується укріпити та розширити, визначено найбільш оптимальні варіанти упорядкування під'їздів до основних об'єктів соціальної сфери центру громади.

Наразі фахівці будівельної компанії завершують роботи із укладання фінального – вирівнюючого шару асфальту та найближчим часом приступатимуть до вкладання бордюрів, облаштування тротуарів, встановлення дорожньої розмітки та освітлення автотраси.

«Наша основна вимога – аби дорога була відремонтована максимально якісно та комфортно для людей» - зазначає міський голова Василь Козак.

Нагадаємо, що поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-63/Н-03/ – Вартиківці – контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під’їздами до контрольно-пропускного пункту "Росошани" та контрольно-пропускного пункту "Кельменці" реалізується у рамках програми Президента України «Велике Будівництво». Його розпочато 29 червня з ділянки, що розташована в районі міста Сокиряни. Поточний середній ремонт передбачає розбирання покриття та основ, що втратили несучу здатність, з повним відновленням конструкцій дорожніх одягів, у тому числі за технологією холодного ресайклінгу; влаштування покриття дорожнього одягу з асфальтобетону; посилення конструкції дорожнього одягу; укріплення узбіччя кам’яними матеріалами; використання прогресивних технологій, нових матеріалів, в’яжучих модифікованих полімерами та поверхнево-активними добавками; організацію та безпеку дорожнього руху, улаштування горизонтальної дорожньої розмітки із сучасних матеріалів, стійких до зношення; забезпечення водовідведення з проїжджої частини.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь