Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради

Дата: 29.07.2021 13:39
Кількість переглядів: 411

В залі засідань Сокирянської міської ради сьогодні, 29 липня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів Сокирянський міський голова Василь Козак. Участь у роботі взяли секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, старости населених пунктів громади та керівники деяких структурних підрозділів міської ради.

Під час засідання члени виконкому обговорили підсумки роботи адміністративної комісії за перше півріччя 2021 року. За вказаний період на жителів громади було накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу на загальну суму більше ніж 38 тисяч гривень.  Всього ж за перше півріччя складено понад 150 приписів на недобросовісних громадян. В основному – це порушення у сфері благоустрою та торгівлі.

«Завдання старости - навести лад у підпорядкованому населеному пункті. Це стосується і сумлінної сплати податків жителями відповідно до вимог чинного законодавства, і порядку в цілому» - зазначив міський голова Василь Козак.

В ході роботи йшлося також про уповноваження адміністраторів ЦНАП на складання адміністративних протоколів та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення. Відтак, адміністратори ЦНАП у разі встановлення, що особа звернулася для реєстрації нового місця проживання після спливу 30 календарних днів після зняття з реєстрації попереднього місця проживання, або подала для реєстрації недійсний паспорт громадянина України, складатимуть на неї адміністративний протокол за вчинення правопорушення.

Затверджено й інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП.

Окрім того, члени виконкому погодили встановлення режиму роботи деяких об’єктів торгівлі та закладу ресторанного господарства.

Підтримали члени виконавчого комітету міської ради і надання одноразової грошової допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів Комплексної програми «Турбота». За результатами розгляду питання допомогу буде надано 54 жителям громади на загальну суму 32 800 гривень.

Обговорено уточнення міського бюджету на 2021 рік.

Приділено увагу й питанням продовження функціонування прийомних сімей Сокирянщини та влаштування дітей у них на виховання та спільне проживання. Всього на території громади є сім прийомних родин. Також  члени виконкому підтримали проект рішення про присвоєння Почесного звання «Мати-героїня» жительці села Кулішівка.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь